![]() |
teşekkürler
ustam teşekkürler eline sağlık güzel olmuz bizde yapabilirmiyiz bu konuda bize yardımcı olursan sevinirim bize resimli nasıl yapıldığını detaylı gösteren video yada link varmı acaba -yardımların için şimdiden TEŞEKKÜRLER
|
teşekürler
|
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)
cihazdaki aynı dosyanın yerine atılacak.(eski dosyaları silip de atabilirsiniz) Bootlogo resimlerinin yeri /usr/share/ dir. backdrop.mvi bootlogo.mvi switchoff.mvi bootlogo_wait.mvi bootlogo.jpg (hangi resim olduğuna bakmak amacı ile atılıyor.Atmayabilirsiniz.) Radyo resimlerinin yeri /usr/share/enigma2/ dir.Kullanacağınız dosya radio.mvi dir.. not:barryallen.kullananlar için (barryallen.mvi.)resmi /media/ba/logos/ içine 1.ci resim olarak atacaklar. (Denenmişdir TAM ekran) By at 2011-05-31 By By By özel:e2 botlogo(açılış resimleri)= [hide][/hide] |
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)2
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)2
cihazdaki aynı dosyanın yerine atılacak.(eski dosyaları silip de atabilirsiniz) Bootlogo resimlerinin yeri /usr/share/ dir. backdrop.mvi bootlogo.mvi switchoff.mvi bootlogo_wait.mvi bootlogo.jpg (hangi resim olduğuna bakmak amacı ile atılıyor.Atmayabilirsiniz.) Radyo resimlerinin yeri /usr/share/enigma2/ dir.Kullanacağınız dosya radio.mvi dir.. not:barryallen.kullananlar için (barryallen.mvi.)resmi /media/ba/logos/ içine 1.ci resim olarak atacaklar. (Denenmişdir TAM ekran) By By By By [hide][/hide] |
paylaşım için teşekkürler ama bu resimleri nasıl hazırlıyorsun aynı 500s lerdeki gibimi? olacak
|
resimleri paint-photo builder-Auto Collage Studio gibi puroğramlarla şekillendiriyorum
(daha tam öğrenemedim tabi amötörce oluyor. Photoshop CS4 kurdum ama nasl çalışıyor çözemedim.) sonra hazırladığım resimlere, barryallen.mvi.jpg radio.mvi.jpg backdrop.mvi.jpg bootlogo.mvi.jpg switchoff.mvi.jpg bootlogo_wait.mvi.jpg isimler veriyorum. sonra, anlatıldığı gibi dosyaları hazırlıyorum ve burdaki resimlerle anlatıldığı gibi cihaza ekliyorum. |
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)E
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)E
cihazdaki aynı dosyanın yerine atılacak.(eski dosyaları silip de atabilirsiniz) Bootlogo resimlerinin yeri /usr/share/ dir. backdrop.mvi bootlogo.mvi switchoff.mvi bootlogo_wait.mvi bootlogo.jpg (hangi resim olduğuna bakmak amacı ile atılıyor.Atmayabilirsiniz.) Radyo resimlerinin yeri /usr/share/enigma2/ dir.Kullanacağınız dosya radio.mvi dir.. not:barryallen.kullananlar için (barryallen.mvi.)resmi /media/ba/logos/ içine 1.ci resim olarak atacaklar. (Denenmişdir TAM ekran) By By By By [hide] [/hide] |
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)3
cihazdaki aynı dosyanın yerine atılacak.(eski dosyaları silip de atabilirsiniz) Bootlogo resimlerinin yeri /usr/share/ dir. backdrop.mvi bootlogo.mvi switchoff.mvi bootlogo_wait.mvi bootlogo.jpg (hangi resim olduğuna bakmak amacı ile atılıyor.Atmayabilirsiniz.) Radyo resimlerinin yeri /usr/share/enigma2/ dir.Kullanacağınız dosya radio.mvi dir.. not:barryallen.kullananlar için (barryallen.mvi.)resmi /media/ba/logos/ içine 1.ci resim olarak atacaklar. (Denenmişdir TAM ekran) By By By By [hide][/hide] |
özel.e2-botlogo(açılış resmi.)
özel:e2 botlogo(açılış resimleri)5
cihazdaki aynı dosyanın yerine atılacak.(eski dosyaları silip de atabilirsiniz) Bootlogo resimlerinin yeri /usr/share/ dir. backdrop.mvi bootlogo.mvi switchoff.mvi bootlogo_wait.mvi bootlogo.jpg (hangi resim olduğuna bakmak amacı ile atılıyor.Atmayabilirsiniz.) Radyo resimlerinin yeri /usr/share/enigma2/ dir.Kullanacağınız dosya radio.mvi dir.. not:barryallen.kullananlar için (barryallen.mvi.)resmi /media/ba/logos/ içine 1.ci resim olarak atacaklar. (Denenmişdir TAM ekran) [hide] [/hide] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:41 . |