![]() |
TELNET den cihaz'a baglanalım;( DM800HD)
TELNET den cihaz'a baglanalım;
Bilgisayarınızdan; başlat /calıştır / telnet 10.0.0.73 bu IP herkesde farklı olabilir dreamboxa verdigimiz IP olacak çıkan pencereye; dm800 login: root Password: ***** root@dm800:~> buraya gerekli komutu yazalım enter dedigimizde kurulma işlemi başlayacaktır. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ayrıca aşağıdaki, Dreambox için yazılmış Windows uygulamaları da telnet içerirler: - Flash Wizard Pro - DCC (Dreambox Control Center) Ek olarak küçük ve çok kullanışlı bir telnet programı var. Tavsiye ediyorum... yükle... |
çok teşekkürler bu komutları nasıl veriyoruz bildiğiniz bir site varmı acaba ben kullananları görüyorum zor diyorlar ama nasıl kullanabilirim anlatımlı bir site varmı
|
dm800 login :root
cd /tmp ipkg install *.ipk Telnetle yüklemek: aynı şekilde yapabilirsiniz veya tmp atıp telnetten bağlanıp ipkg install /tmp/*.ipk yapın .. Kurulumda hata alırsanız: CCcamInfo'yu kurmadan önce ipkg update & ipkg install twisted-web komutunu deneyiniz. Eğer bu komut sonrasındada hata alırsanız öncelikle aşağıdaki paketlerden cihazınıza uygun olan indirin ve kurun. Daha sonra da CCcamInfo'yu kurun. DM800 için twisted-web Buradan FlashFXP programını yükle... Bu programı kullanarak tmp içersine cccam dosyasını at,sonra kullandığın image'e göre ya manuel install(yükle) et ya da Telnet ile cd /tmp ipkg install *.ipk |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:10 . |