![]() |
FlashWizard'la Backup Nasıl Yüklenir?(Resimli anlatım)
Öncelikle bilgisayarımıza FlashWizardPRO-6.3 programını yüklememiz gerekiyor.Programı aşağıya ekledim. . 1-Programı açıyoruz ve aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir.Pemmbe numaralı sırayı takip ediyoruz. . This image has been resized. Bu resmi tam Boyutunda görmek İçin buraya tıklayın. The original image is sized 698x532 and weights 46KB. . This image has been resized. Bu resmi tam Boyutunda görmek İçin buraya tıklayın. The original image is sized 695x530 and weights 56KB. . Öncelikle bilgisayarımıza FlashWizardPRO-6.3 programını yüklememiz gerekiyor.Programı aşağıya ekledim. . 1-Programı açıyoruz ve aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir.Pemmbe numaralı sırayı takip ediyoruz. . This image has been resized. Bu resmi tam Boyutunda görmek İçin buraya tıklayın. The original image is sized 698x532 and weights 46KB. . This image has been resized. Bu resmi tam Boyutunda görmek İçin buraya tıklayın. The original image is sized 695x530 and weights 56KB. . This image has been resized. Bu resmi tam Boyutunda görmek İçin buraya tıklayın. The original image is sized 702x528 and weights 45KB. . |
nerde abı tskler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:15 . |