Türkiye'nin bir GSM'i daha oldu   

Türkiye'nin bir GSM'i daha oldu 

Temel  gıda ve tüketim malzemeleri işinde indirim marketleri  dünyasının  iddialı oyuncusu BİM, cep operasyonunu başlattı. Aboneleri  BİMcell  markalı hatlarla 6 saniyesi 1 kuruşa konuşturacak 

söylemiyle işe başlayan şirket, operatörlerden çok daha ucuz fiyata hizmet sağlamayı vaad ediyor. 

1 kuruşluk fiyat 	   
	Avea’nın bu kapsamdaki bir diğer operasyonu olan taraftar   paketlerindeki (Kartalcell, Fenercell, GSMobile, TrabzonCell)   tarifelerde 6 saniyelik görüşmenin karşılığı 1.25 kuruşa geliyor. Diğer   operatörlerin saniye fiyatları ise bu seviyenin üzerinde seyrediyor.   Sade, karmaşık olmayan tek tip tarife yapısıyla iş yapmayı planlayan   BİMcell, abonelerin konuştukları kadar ödeme yapmasını sağlayacağını   bildirdi. Şirket, kullanıcıların istedikleri kadar yükleme yapacağını ve   6 saniyesi 1 kuruştan konuşacaklarını açıkladı. 

100 SMS paketi 4 TL 1Gb internet 14.5 TL 

Mobil iletişim işinde düşük fiyat stratejisini izleyecek olan BİMcell,   görüşme tarifelerinin yanı sıra SMS ve internet paketlerini de   abonelerine sunuyor. 4 TL’ye 100 SMS’lik paket verilirken, 1Gb’lık   internet paketi 14.5 TL’ye satılıyor. Şirket yurtdışı görüşme   hizmetlerini de sağlıyor. 	  

BİM İcra Kurulu Üyesi (CFO) Haluk Dortluoğlu, “Mobil iletişimin   BİM’cesi sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet   sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi,   GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum.   Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM   hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum” dedi. 	  

Milliyet    						  
	 |