Asansörde 2 saat mahsur kaldı

Sesini duyuramayınca cep telefonuyla yakınlarını arayıp yardım istedi. 
  			      					  HATAY'da kızlarını dershaneye kaydettirmek için geldiği binanın  arızalanan asansöründe mahsur kalan 45 yaşındaki Selim Kahraman, 2  saatte kurtarıldı. 

Olay bugün öğle saatlerinde Atatürk Caddesi  Mıstıkoğlu İş Merkezi'nde meydana geldi. Mustafa Kemal Üniversitesi'nde  memur olarak çalışan Selim Kahraman, ikiz kızlarını dershane  kaydettirmek için binaya gelip, asansöre bindi. 7'inci kattaki  dershaneye çıkmak isteyen Kahraman, bir kat çıktıktan sonra arızalanan  kabinde kaldı. Yılbaşı tatili nedeniyle binada kimsenin bulunmaması  nedeniyle sesini duyuramayan Kahraman, cep telefonuyla yakınlarını  arayıp yardım istedi. Ancak kimseyi ulaşamayınca polisi aradı. Bir süre  sonra olay yerine gelen polis, görevlileri aradı ama binada kimse  bulunamadı.  Polisin ihbarı üzerine Antakya Belediyesi İtfaiye ekipleri  binaya gelip, asansörün kapısını açarak Selim Kahraman'ı bayılmak  üzereyken kurtardı.  

Nefes darlığı hastalığı nedeniyle yaklaşık 2  saat kaldığı asansörde havasız kaldığını belirten Kahraman, "Biraz daha  geç kalınsa, havasızlıktan ölecektim"dedi. Kahraman, götürüldüğü  Antakya Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. 

ww.uydulife.tv 

|