![]()  | 
	
| 
			
			 | 
		#1 | 
	
		
		
			
			![]() Malzemeler • 1 kg ıspanak • 200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı) • 3 çorba kaşığı zeytinyağı • 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı • Tuz Tarif Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün. Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin. Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın. Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın. ww.uydulife.tv 
		
		
		
		
			
				__________________ 
		
		
		
		
	![]() ![]() ![]() ![]()  | 
|
| 
		 | 
	
	
	
		
  
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
| Bookmarks | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
		
  | 
	
		
  |