![]()  | 
	
| 
	 | 
| 
			
			 | 
		#1 | 
| 
	
		
		
			
			 İsveç Malmö Üniversitesi'nden uzmanlar,  tatlıların üzerine konulan 1 çay  kaşığı tarçının yemek sırasında  yükselen kan şekerini düşürdüğünü  kaydetti. 
  
Yemek sonrasındaki 2 saat içerisinde yapılan kan şekeri ölçümlerine göre, tarçınsız tatlı yiyenlerdeki kan şekeri seviyesi tarçınlı olandan çok daha düşüktü. Amerikan Klinik beslenme dergisinde yayınlanan çalışma, önceki araştırmalarla birlikte dikkate alındığında tarçının kan şekerini düşürdüğünü ve dolayısıyla diyabeti önleyen etki gösterdiğini kanıtlıyor. Ancak uzmanlar her diyabet hastasının tarçına yönelmemesi gerektiğini de vurguluyor. Nitekim diyabet vücuttaki şekeri düzenleyen hormonun çalışmasındaki bozukluklardan kaynaklanıyor. Ve konu üzerine daha fazla araştırma yapılması gerekiyor. Rotahaber ww.uydulife.tv 
		
		
		
		
			
				__________________ 
		
		
		
		
	TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR... ---------------------------------- Sungate Titan Full HD İptv 42.0°E-39.0°E-46.0°E-19.2°E-16.0°E-13.0°E-9.0°E7.0°E4.9°0.8°W ![]()  | 
|
| 
		 | 
	
	
	
		
  
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
 
 
 
![]()  | 
	
| Bookmarks | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
		
  | 
	
		
  |