|  | 
| 
 |  | |||||||
| BİLGİSAYAR GENEL EĞİTİM BÖLÜMÜ Bilgisayar hakkında merak ettiğiniz her şeyi ve püf noktaları burada bulabilirsiniz | 

|   | ||
|    | 
|  | Seçenekler | Stil | 
|  | #1 | 
| INTERNET EXPLORER kullanıcıları için 1. I:Explorer ı açın ve Menü çubuğunuzdan Araçlar’ı tıklatın. 2. Internet Seçenekleri’ni tıklatın. 3. Bağlantılar tabına tıklatın.  4.Yerel Ağ Ayarları’nı tıklatın  Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan onay kutusunu tıklatarak seçin. 6. Adres kutusuna, yazın.  7. Tamam’ı tıklatın. FIREFOX ve OPERA kullananlar için ise ; 1. Menü çubuğunuzdan Araçlar’ı tıklatın. 2. Seçenekleri (Tercihler) tıklatın.  3. Gelişmiş sekmesinden Ağ sekmesini tıklatın. 4. Ayarlar…’ı tıklatın  5. Otomatik vekil sunucu ayarları (URL) onay kutusunu tıklatarak seçin. 6. İlgili satıra yazın.  Her 3 browserda da bu işlemleri yapıp onaylayıp kaydettikten sonra aktif olması için kapatıp tekrar açın ww.uydulife.tv | |
|  |   | 
|  | #2 | |||||||||
| V.İ.P. ÖZEL ÜYE  Üye Numarası: 1007 Üyelik tarihi: 26.08.2009 
 Konular: 8 Rep Gücü : 17 Rep Puanı : 40 Rep Seviyesi :   Level: 7 [      ] Paylaşım: 0 / 163 | Teşekkür ederim ww.uydulife.tv | |||||||||
|  |   | 
|  | #3 | |||||||||
|  Üye Numarası: 994 Üyelik tarihi: 23.08.2009 Nereden: EFELERİN DİYARI Yaşım: 58 
 Konular: 491 Rep Gücü : 25 Rep Puanı : 746 Rep Seviyesi :         Level: 36 [     ] Paylaşım: 0 / 899 | emeğine sağlık anlatım güzel olmuş.. ww.uydulife.tv 
				__________________ PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR..   | |||||||||
|  |   | 
|  | #4 | |||||||||
|  Üye Numarası: 1 Üyelik tarihi: 16.07.2008 Nereden: Yalova Yaşım: 47 
 Konular: 2124 Rep Gücü : 10 Rep Puanı : 1000 Rep Seviyesi :   Level: 48 [      ] Paylaşım: 119 / 1190 | Mozillada her site için olmuyor ama youtube u açtı bilgi için teşekkürler dostum. ww.uydulife.tv 
				__________________   LÜTFEN VERİLEN EMEĞE SAYGI DUYALIM  | |||||||||
|  |   | 
|    | 
| Bookmarks | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 | 
 |