![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() TSK da ben de zan altında kalıyoruz
Öncekİ gün VATAN’a konuşan Bedrettin Dalan dün akşam canlı bağlandığı TV’lerde Poyrazköy’deki silahlarla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Dalan’ın açıklamaları: “Silahları öyle yere gömmüşler ki, hem Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hem de beni ve İstek Vakfı’nı zan altında bırakıyorlar. Çok üzücü. Buradaki cephanelik bir tabura bile yetmez. Böyle bir şeyle Türkiye Cumhuriyeti nasıl hedef alınacak? Beğenmediklerini kara çalmak istiyorlar. Bu dava vesilesiyle herkesin terörist gösterilmesi beni çok rahatsız ediyor. Haberal dünyaca ünlü bir hekim. Bana buradaki doktorum, ”O sizin altın parmaklarınızdır“ dedi. Ama biz içeri atıyoruz.” Temmuz’a kadar dönmüyorum Dalan, bazı subayların gözaltına alındığı hatırlatılınca da, “Devletin her bölümüne herkes sızabiliyor. TSK’ya sızmış kişiler olabilir. bunlar bulunur ve ayıklanır” diye yorum yaptı. Türkiye’ye neden dönmediği sorulduğunda ise şu yanıtı verdi: “Temmuz ortalarına kadar devlet hastanesinden rapor aldım. Rahatsızım. Bu raporu da savcılığa gönderdim.Aranıyorum ama adresim belli. Hem bu dönemde gelmek ne kadar doğru olur. Eski Yargıtay Başkanı , davanın siyalaştığını söylüyor. Şimdi paldır küldür gelsem, sağlığım bundan etkilense ve ölsem bunun hesabını kim verecek. Bu kadar basit değil.” MÜHİMMAT DEPOSU GİBİ Arazideki aramalarda şu ana kadar çıkarılan silah ve mühimmat şöyle: 9’u dolu 10 lav silahı 20 ses bombası 19 aydınlatma fişeği 250 gram C4 patlayıcı 3 gösteri bombası 10 el bombası 10 el bombası tapası 800 adet G3 mermisi Yağmur kazıları engelledi Beykoz Poyrazköy Keçilik mevkiindeki kazı çalışmalarına dün de devam edildi. Önceki gün başlayan ve akşam geç saatlere kadar süren kazı çalışmalarına dün sabah saatlerinde yeniden başlandı. Ama yağan şiddetli yağmur ve şiddetli rüzgar yüzünden zaman zaman çalışmalara ara verildi. Arama çalışmalarının İstanbul Teknik Üniversitesi’nden getirilen yeraltını görüntüleyen jeoradar aracı yardımı ile yapıldığı belirtildi. Soruşturmayı sürdüren üç savcı da bölgeye giderek çalışmaları izledi. ww.uydulife.tv
![]() |
![]() ![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|