Mayayı suda eritip tozşekeri ekleyin ve kabarması için 4-5 dakika bekletin.
Un hariç diğer hamur malzemelerini ekleyip elinizle karıştırın.
Unu azar azar ilave edip ele yapışmayan, çok sert olmayan bir hamur elde edene kadar un ilavesiyle yoğurun.
Mayalanmayı beklemeden hamuru 14 parçaya ayırın. Parçaları 7 taneden oluşan iki gruba ayırın.
Her bezeyi tatlı tabağı büyüklüğünde açıp tereyağı sürün ve ikinci parçayı açıp üstüne koyun.
7'nci bezeyi koyup üstünü yağlamayın. Fazla bastırıp ezmeden tekrar yemek tabağından büyükçe açın.
Üçgen olacak şekilde 8 yada 12 parçaya bölüp büyük taraflarına ezilmiş ve arzuya göre tuz ve karabiberle tadlandırılmış peynir koyup rulo yapın.
Yağlanmış tepsiye dizip diğer 7li grubada aynı işlemi uygulayın.
40 dakika kadar mayalandıktan sonra 2-3 damla su katılıp hafif çırpılmış yumurta sarısını üzerlerine sürün ve ısıtılmış 170C dereceli fırında altı üstü kızarana kadar pişirip sıcak yada ılık olarak servis yapın