..:: BİLGİ VADİSİ ::.. BİLGİ VADİSİ RSS   TWİTTER   BİLGİ VADİSİ FORUM FACE GRUBU  

Anasayfa Kimler Çevrimiçi Bugünkü Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   ..:: BİLGİ VADİSİ ::.. > GENEL KONULAR > SAĞLIK KÖŞESİ > Sağlıklı Beslenme
Google

   

 
Konu Bilgileri
Konu Başlığı
En güçlü doğal antioksidan kaynakları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
965

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Eski 04.10.09, 15:28   #1
yergun_002
 
yergun_002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
 
Üye Numarası: 3
Üyelik tarihi: 16.07.2008
Nereden: adıyaman
Mesajlar: 5.688
Konular: 2442
Rep Bilgisi
Rep Gücü : 10
Rep Puanı : 862
Rep Seviyesi : yergun_002 is a splendid one to beholdyergun_002 is a splendid one to beholdyergun_002 is a splendid one to beholdyergun_002 is a splendid one to beholdyergun_002 is a splendid one to beholdyergun_002 is a splendid one to beholdyergun_002 is a splendid one to behold
Aktivite
Level: 53 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 132 / 1323
Güç: 1896 / 61313
Tecrübe: 94%

İletişim
Standart En güçlü doğal antioksidan kaynakları

En güçlü doğal antioksidan kaynakları

Mevsimler değişiyor, hastalıklar da kapıda beklişyor. Kışın hastalıklardan korunmak için aktioksidan kaynaklarına ihtiyacınız olabilir. Bunları biliyor muydunuz?


İşte en güçlü ve doğal antioksidan kaynakları...

A vitamini: Karaciğer, yeşil yapraklı sebzeler, havuç, kayısı, yumurta

C vitamini: Kuşburnu, maydanoz, yeşil sivri biber, karalahana, karnabahar, çilek, limon, portakal, greyfurt

E vitamini: Soya yağı, bitkisel yağlar, yağlı tohumlar

Selenyum: Deniz ürünleri, böbrek, yürek ve diğer etler.

Çinko: Et, karaciğer, bulgur, balık, süt, yumurta, badem içi, ceviz, elma, kuru baklagiller.

Magnezyum: Badem, ceviz, fındık, fıstık, muz, kuru baklagiller, yeşil yapraklı sebzeler; tahıllar.

Bahar beslenmenizde her gün mutlaka 4-5 porsiyon taze mevsim meyvesi 2-3 porsiyon taze mevsim sebzesi

En az 2 su bardağı az yağlı süt veya yoğurt veya cacık veya ayran

Bol su

1 öğün sebze, diğer öğünde haşlama, ızgara tavuk-balık etini; düzenli saatlerde ve 3 saati geçmeyecek aralıklarla tüketmemiz gerekir.
ww.uydulife.tv
__________________

La İlahe İllallah kalbimizi karartma.
La İlahe İllallah rızkımızı daraltma.
La İlahe İllallah bizi imansız bırakma.

La İlahe İllallah kabirde bizi bunaltma.
La İlahe İllallah kendi kapından başka kapı aratma.
La İlahe İllallah kendine kul habibine ümmet olmaktan bizi biran bile ayırma.
La İlahe İllallah hesapsız sabır ver.
La İlahe İllallah azapsız kabir ver bizlere Allah'ım…
AMİN AMİN AMİN


ASALET BOYDA DEĞİL, SOYDA OLMALI
İNCELİK BELDE DEĞİL, DİLDE OLMALI
DOĞRULUK SÖZDE DEĞİL, ÖZDE OLMALI
GÜZELLİK YÜZDE DEĞİL, YÜREKTE OLMALI..

yergun_002 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Dizayn ve Kurulum : Makinist
Forum SEO by Zoints

E-Marine Education | Vbulletin | Tosfed |
www.bilgivadisi.biz   www.bilgivadisi.biz