![]()  | 
	
| 
			
			 | 
		#1 | 
	
		
		
			
			![]() MALZEMELER *1-2 bağ ebegümeci *1 baş soğan *1 büyük domates *100 gr kadar kıyma *1/2 küçük fincan sıvıyağ *1 kaşık salça *tuz.karabiber.pulbiber *1 çorba kaşığı dolusu bulgur YAPILIŞI Ebegümecini saplarını kısa kısa koparıp ayıklıyoruz.Güzelce ıspanak gibi 5-6 su yıkıyoruz.Sonra ince ince kıyıyoruz.Üzerine 1 tatlı kaşığı tuz serpip ovuyoruz ve iyice sıkıyoruz avucumuzda.Tencerede soğanı ve kıymayı kavuruyoruz.İçine domatesimizi doğrayıp salçasını ekliyoruz.Birazda böyle kavurup sıktığımız ebegümeçlerini ekliyoruz.Baharatlarını da atıp 1 çay bardağı kadar su ilave ediyoruz.Bulgurunuda üzerine serpip ağzını kapatıyoruz.Bulgurumuz ve ebegümecimiz yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. ww.uydulife.tv 
		
		
		
		
			
				__________________ 
		
		
		
		
	![]() ![]() ![]() ![]()  | 
|
| 
		 | 
	
	
	
		
  
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
		
			
		
		
		
	 | 
 
 
 
![]()  | 
	
| Bookmarks | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
		
  | 
	
		
  |